Haerens Group

Menu

Haerens is een internationaal glasverwerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in technisch glas. Met meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis, is het bedrijf marktleider geworden op het gebied van hittebestendig keramisch glas en andere speciale glassoorten.

Ga naar haerens.com

Vitrotec is dé specialist in het leveren van technische glasoplossingen voor afschermingen tegen röntgenstralen, voor de kachel- en haardindustrie alsook voor andere hoge-temperatuuromgevingen.

Ga naar vitrotec.com

Al decennialang is Meyvaert pionier en wereldwijde marktleider in hoogkwalitatieve museumvitrines. Ze bieden een breed gamma oplossingen bestaande uit onderzoek, ontwerp en productie van modulaire en op maat gemaakte vitrines tot de totaalinrichting van de tentoonstellingsruimte aan.

Ga naar meyvaert.com

De fusie van Meyvaert Fire, Alto Security en Eribel heeft 3 sterke merken verenigd en ondergebracht in één algemene business unit: Eribel. Eribel biedt technisch binnenschrijnwerk aan dat mensen en middelen beschermt. De permanente innovatie van ons deur- en raamassortiment biedt een breed scala aan antwoorden op al uw technische uitdagingen. Eribel is een echte one-stop-shop voor zijn klanten, met antwoorden op maat voor elke uitdaging.

Ga naar eribel.com

© 2024 Haerens Group